Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Exklusivt hösterbjudande – LoveLaholm.se erbjuder företag gratis medverkan!

Det utmärkta magasinet, Magasin Laholm, med stöd av Laholms kommun, kommer snart att erbjuda en extra bilaga till sitt magasin. Det är en näringslivsbilaga där företag ska erbjudas plats att synas med en annons allt från 1800 kr till 18 000 kr om jag inte är helt felinformerad.

LOVELAHOLM.SE – LAHOLMS EGEN GUIDE MED HJÄRTA FÖR BYGDEN!

Det är ju alldeles förträffligt att man på detta sätt erbjuder lokala företag i Laholm med omnejd att synas i ett redan populärt magasin. Som ett litet komplement till deras satsning på ortens företag kanske vi på LoveLaholm.se kan vara då vi helt utan kostnad erbjuder alla företag i och omkring Laholm att synas på vår hemsida?

Vilka är då vi och var finns vi?
Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, ”Dagens lunch”. https://lovelaholm.se/dagens-lunch/

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Vår referens
Jessica Svensson, på “Smyckets Ur & Guld” var den första som valde att medverka på LoveLaholm.se, strax efter vår lansering den sjätte juni 2014.
Hon har idag haft mer än 7500 visningar, helt utan kostnad, till sin egen presentation på LoveLaholm. se!
Se hennes sida här! https://lovelaholm.se/foretag/smycket-ur-guld/

smycken_uroguld728
Jessica Svensson, på “Smyckets Ur & Guld, vid invigningen av butiken.

 

Vår Vision?
Medverka till att göra Laholm till en attraktiv stad att leva, bo i och besöka.

Hur kontaktar man oss?
Du når oss genom att klicka på texten ”Kontakt”, längst uppe till höger i toppmenyn. Där finns mer information. Företaget heter ”Hittaupplevelse Halland” och vi innehar F-skattebevis och är momsregistrerat. Du kan endast kan nå oss via e-post. Detta är en av grundstenarna i vår affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en helt gratis presentationssida för företag, evenemang, sevärdheter, föreningar och Dagens lunch. Du kan alltså inte nå oss per telefon och vi ringer inte heller upp dig. All kommunikation sker till 100% med e-post. Vi hoppas att du känner det är ok för dig. Vi svarar dig snarast via mail.

Var lägger man till sitt företag? Sin förening? Evenemang & Sevärdheter?
För att lägga upp ditt företag eller förening eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet du vill dela, använder du den här sidan;
Lägg till innehåll/Presentation – https://lovelaholm.se/lagg-till/

OBS!
Behöver du hjälp med att lägga in ert företag bistår jag gärna mot en liten kostnad. Kontakta mig så återkommer jag till dig.

 

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet