Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

IP-Only erbjuder marknadens mest öppna fibernät!

IP-Only erbjuder marknadens mest öppna fibernät. När du kopplar upp ditt hem till deras nät kommer allt på Internet att bli betydligt snabbare och roligare. Hos dem får du också tillgång till marknadens bredaste utbud av bredband, tv, telefoni och andra digitala tjänster.

Foto; Jalle Torbjörnsson, IP-Only

Du väljer själv operatör och innehåll. Med en fiberanslutning får du en framtidssäker kommunikation som ökar värdet på ditt boende. En fiberanslutning till IP-Onlys öppna nät öppnar en värld av möjligheter för hushåll, företag och offentliga verksamheter.

ip_only900_04
Foto; Jalle Torbjörnsson, IP-Only

IP-Onlys växande fibernät är en öppen infrastruktur för nytta och nöje, arbete och fritid. På deras hemsida nedan kan du beställa fiber samt se vilka erbjudanden och tjänster som finns för just din adress.

ip_only900_02
Foto; Jalle Torbjörnsson, IP-Only

Region Halland har tidigare upphandlat IP-Only för en länsövergripande och hundraprocentig utbyggnad av höghastighetsbredband i Halland. Avtalet innebär att Region Halland går längre än regeringens bredbandsmål, att nio av tio hushåll ska ha tillgång till snabbt bredband senast år 2020. Nu inleder de båda parterna ett strategiskt samarbete med teknik- och hållbarhetsföretaget ÅF. Läs mer och beställ fiber på deras hemsida här; http://halland.ip-only.se/

ip_only900
Foto; Jalle Torbjörnsson, IP-Only

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet