Laddar

15
sep

  • 15 september, 2016

Vädjan – Stöd LoveLaholm.se

LoveLaholm.se lanserades den 6 juni 2014

Vad det gäller min lilla privata satsning, LoveLaholm.se, förbereder jag mig för att lägga in höst- och vinterevenemangen nu. I samband med det har jag en liten vädjan, både till dig som privatperson, företagare, förening och till kommunen. Det är ju så att LoveLaholm.se drivs och ägs av mig, Carl Stridsberg. Mediemarknaden är tuff och det finns inga ekonomiska muskler bakom LoveLaholm.se. Jag lever dock i förhoppningen om att mitt lilla, privata initiativ kommer att uppleva ett uppsving förr eller senare, och fram tills dess arbetar jag i stort sett helt ideellt med webbplatsen.

Jag gör inga anspråk av att täcka allt som händer i Laholm med omnejd. Det räcker inte min tid inte till för. Men jag erbjuder alla företag i och omkring Laholm, en gratis presentationssida, där de kan visa upp sin verksamhet och få en länk till sin hemsida. För det är ju viktigt att synas på nätet även i en liten ort som vår Laholm. Och alla kan gratis lägga in sina evenemang, tipsa om en sevärdhet, hyra ut sin stuga eller lägga in sin lunchmeny, på ”Dagens lunch” om man är en restaurang. Och allt är GRATIS! Allt kan läggas till på en enda gemensam sida här; http://lovelaholm.se/lagg-till/

Jag kan även hjälpa till att lägga upp ett företags presentationssida mot en liten kostnad. Kontakta mig via kontaktformuläret här ovan som du hittar under ”Kontakt”.
Här kan du se ett exempel på en företagspresentation. Det är Jessica, som driver butiken, ”Smyckets Ur & Guld” som varit med oss från början.

smycken_uroguld728
Jessica Svensson, ägarinna till butiken, Smyckets Ur & Guld, bredvid Torghallen i Laholm.

Låt dina vänner få veta vad som händer i Laholm med omnejd.

Min marknadsföringsbudget är på noll kronor. Mitt sätt att få spridning är via ”djungeltrumman”, via delningar i sociala medier och på min egen, andra och äldsta webbplats, HittaUpplevelse.se. Följ oss på facebook, twitter och Google Plus. Dela och gillar oss och låt fler få veta vad som händer i och omkring Laholm, vår mysiga lilla stad!
Det är på så sätt vi tillsammans kan bidra till att fler kommer och besöker vår stad.

SPONSRA LOVELAHOLM.SE
Via betaltjänsten Paypal, här nedanför, finns möjligheten att stötta LoveLaholm.se, via HittaUpplevelse Halland. Alla medel går till driften och utvecklingen av webbplatsen och för att kunna öka bevakningen av vad som händer och sker i Laholm med omnejd. Jag tar tacksamt emot varje liten krona och skriver gärna om mina sponsorer på bloggen om man så vill. Tusen varma tack på förhand.
Besök gärna min egna, äldsta, snart tio-åriga webbplats, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.