Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Bo nära havet i Skummeslövstrand!

Försäljningen av radhusen i BRF Strandheden pågår för fullt och 14 av 27 bostäder är redan sålda/bokade! 13 välplanerade och hemtrevliga radhus finns fortfarande till försäljning så gå in på projekthemsidan och gör intresseanmälan eller ring mäklaren för att få chansen att teckna dig för en av bostadsrätterna. Pris från 1.495.000 kr, avgift 4.637 kr/månad. Brf Strandheden ligger bara ett stenkast från stranden i Skummeslövstrand men har även även närhet till skola, förskola och service. I närområdet finns även flera golf- och tennisbanor. Läs mer här om detta suveräna bostadsområde här; www.brfstrandheden.se

Försäljningen av radhusen i BRF Strandheden pågår för fullt och 14 av 27 bostäder är redan sålda/bokade! 13 välplanerade och hemtrevliga radhus finns fortfarande till försäljning så gå in på projekthemsidan och gör intresseanmälan eller ring mäklaren för att få chansen att teckna dig för en av bostadsrätterna. Pris från 1.495.000 kr, avgift 4.637 kr/månad.

Brf Strandheden ligger bara ett stenkast från stranden i Skummeslövstrand men har även även närhet till skola, förskola och service. I närområdet finns även flera golf- och tennisbanor.
Läs mer här om detta suveräna bostadsområde här; www.brfstrandheden.se

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet