Laddar

5
nov

  • 5 november, 2016

Brinner du för vår mysiga lilla stad, Laholm?

Stortorget, Laholm. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Vi hade räknat med en omsättning på ca 2000 000 kronor per år byggt på en tänkt försäljning till 1000 företag á 2000 kr per år, exkl. moms. Det sänkte vi först till 500 kr per år exkl. moms och senare erbjöd vi det helt gratis. Anledningen var att försöka locka kunder, alltså företag som ville medverka på vår hjärtliga sajt. Men då jag saknat ekonomiska muskler för marknadsföring via lokala media som typ, Hallandsposten, Lokaltidningen, Laholms Tidning eller Magasin Laholm, och bara marknadsfört mig via Google och min egen äldre hemsida, HittaUpplevelse.se, har anslutningen av företag till LoveLaholm.se inte varit av den omfattningen jag hoppats och trott. Nu har jag satt ett litet pris på 500 kr per år igen, exkl. moms. Det är alltså ca 40 kr per månad. En avgift jag själv skulle haft råd med! I alla fall har jag nu kommit till den insikten att jag ämnar köra LoveLaholm.se ett år till, åtminstone.  Därefter hoppas jag på att du, yngre man eller kvinna, vill ta över min lilla lokala hemsida och driva den vidare, helt på eget bevåg och initiativ. Det finns säkert mer man kan göra med sajten, fler utvecklingsmöjligheter, fler samarbeten. Framförallt måste du vara intresserad av att sälja! Gilla att fotografera och kunna hantera en kamera och Photoshop är ett plus.

flicka_med_kamera_1200

Tycka om att blogga och skriva artiklar är en del av LL. Men du behöver också kunna en hel del om WordPress. LoveLaholm.se är egenutvecklad och egenkodad av min gode vän, Mattias. Den har en del avancerade funktioner så ju mer du kan om WP, desto bättre. Finns du där ute redan nu och känner att du skulle vilja hjälpa mig med LoveLaholm.se från och med den 1 januari 2017, kontakta mig för en helt förutsättningslös diskussion.

flicka_med_dator_1200

Bilden; Är det du som blir LoveLaholm.se´s nya ägare om något år? Foto, pixabay.com

Så småningom kommer jag att överlämna hemsida och domännamn, till en mindre kostnad, till den eller de som jag finner verkligen vill gå vidare, helt seriöst inriktade på att bygga upp LL och göra den ännu bättre, för medborgare, företagare, turister, föreningar, stuguthyrare, restauranger med mera. Du/ni, man eller kvinna eller både och, kontakta mig via kontakt här ovan i toppmenyn så lovar jag höra av mig. Det kan ju synas vara lite tidigt att ta kontakt men tiden flyger iväg och kanske kan vi, om rätt person, redan nu inleda något slags samarbete inför framtida överlämnande?

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.