Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

PAKETPRIS – Lagom till Julen!

Driver ni ett företag inom besöksnäringen i Laholm med omnejd? Visste du om att du kan presentera ditt företag på tre olika sajter på en och samma gång?

Gäller året ut!
Paketpris; 500 kr per år exkl. moms. Priset är en ENGÅNGSAVGIFT – Du ligger sedan med så länge du vill, år ut och år in och du har även möjlighet att redigera dina uppgifter när verksamheten så behöver det.
 
Sajterna som ingår i paketpriset är;
LoveLaholm.se – https://lovelaholm.se
HittaUpplevelse.se – http://hittaupplevelse.se
ListItSweden.se – http://listitsweden.se
 
Välkommen med din presentation!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp “Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet