Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Laholms egna tomtar rycker ut! Solskenshistoria från förra Julen!

OBS! Detta är en trevlig solskenshistoria från förra Julen jag ville dela med er! Kanske någon annan kan ta vid i år?
Försöker ju sprida lite positiva ”vibbar” på min blogg om och för Laholm, även om det trillar in lite gnäll ibland och om ett och annat som inte har alls har med Laholm att göra. Men en sådan här ”solskenshistoria” mitt i mörka vintern skriver jag ju gärna om.. 🙂

Det är nämligen så att, Jan Roesen, på sin Facebooksida, gått ut med en önskan om att få hoppa in och hjälpa till som ”Tomte” i Laholm med omnejd. Så här skriver han;

”Känner ni någon eller känner någon som känner någon (ni förstår) som verkligen skulle vara i behov av en tomte i år? Nu menar jag inte nån välartad familj där man tycker det hade varit skönt om Janne kunde vara tomte så man kan ta en extra snaps, utan verkligen nån som behöver. Ensamstående med barn kanske? Rörelsehindrad? Jag tror ni fattar. Det behöver absolut inte vara nån jag känner, utan det är behovet som styr. Inte en krona vill jag ha. Jag vill se glada barn 🙂 Jag tänker att med 30 min per tomteuppdrag hinner man med några klapputdelningar på en dag. Jag har säck, kläder, skägg och bil. Var som helst i Laholmsområdet funkar. PM’a mig så löser vi detaljerna.”

Det är väl en solskenshistoria som verkligen lyser upp i vintermörkret eller hur?

tomtekvinna728

Nu kommer ju Jan, kanske inte att hinna vara med att vara ”tomte” för alla? Men det finns kanske fler som hänger på hans idé och vill rycka ut som extratomte i mörka julnatten för att sprida glädje i varje stuga?  Är det så att du exempelvis är en ensamstående mamma eller pappa och gärna hade sett att det kom någon och ”Tomtade” för dina barn och dig?  Kika då in på Jans Facebooksida här och meddela det för honom

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet