Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Söker du efter Julklappar med Julens budskap?

Söker du julklappar med Julens budskap och kristna presenter vill jag varmt rekommendera, Bornelings Förlag. Här finner du böcker i olika kategorier som barnböcker, barnbiblar, andaktsböcker, biografier, diktböcker, humor, engelska biblar, kokböcker, noter/sånger, romaner, sorghandledning, ungdomsböcker men även julkort, almanackor, presenter som änglar, smycken med mera..

Här nere ett litet utbud av alla fina saker de har i sin butik i Forserum och på webben:
Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö.

Det är med stolthet Bornelings Förlag presenterar deras senaste kortask: Änglaasken!

60 olika klassiska änglamotiv med 60 vackra ord som väcker tankar och inspirerar. Använd korten vid bordsdukningen, häng dem i julgranen, samtala kring dem i bokcirkeln eller ge bort ett kort till någon du tycker om. Eller varför inte dekorera paketet eller blombuketten med dem?! Endast fantasin sätter gränser. Beställ Änglaasken nu och få den hemskickad i god tid innan jul! Beställer du 3 st Änglaaskar får du 10 % rabatt (ordinarie pris 69 kr)!

Boken som är en gripande historia

En bok Bornelings Förlag, varmt rekommenderar är den gripande sanna historien om den fantastiska kvinnan Maggie Gobran som vigt sitt liv åt att rädda de utsatta barnen i Kairos sopslum. Hon tvättar deras fötter, kallar dem vid namn, ger dem mat och bygger skolor åt dem. Hon tänder ett ljus i deras mörker och berättar deras historia för världen. För sina insatser har hon vid flertalet tillfällen nominerats till Nobels fredspris.

Kärlekspresent

Kärleken är tålmodig och god. Kärle­ken är inte stridslysten, in­te skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.

Änglar

Vänskap. Finns det något vackrare ord? Vänskap är en gåva till oss från vår himmelske Far. En vänskap kan se ut på olika sätt men den bör alltid bestå av kärlek, respekt, omtanke och tillit. En pappa, en kollega, en barndomsvän, en hund, en granne eller en livskamrat – alla har vi någon vi kan kalla vän. Och i himlen har vi Jesus – den bäste vännen av dom alla. Han finns alltid där och Han sviker aldrig. Och Han älskar alla sina vänner väldigt, väldigt mycket!

Här deras hemsida, http://www.bornelings.se/
De finns även på Facebook

 

 

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet