Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

23 Januari – Elens dag!

Sedan 2014 firar vi Elens dag den 23 januari 2016. Elens Dag är en möjlighet att visa på elens nytta och nöje och vad el tillför i vår vardag och samhället i stort. Det är även en möjlighet för oss i elbranschen att fira och glädjas åt det arbete vi gör. Källa; Svensk Energi

Citat [Svensk Energi]
Den 23 januari firar vi Elens dag. För visst förtjänar elen att ha en egen dag? Utan den skulle inte vår vardag funka. Tack vare den är vårt liv ljusare, tryggare, lättare, friskare, roligare och mycket mycket mer. Elens Dag firas i ljusets tecken. Under den mörkaste månaden kan vi ladda Sverige med mer ljus när det behövs som mest. Vi behöver ljus för att må bra och genom att sprida ljus kan vi ladda upp oss inför det kommande året.
Slut citat

Du kan läsa mer om varför vi firar elens dag här!

Kom inom Södra Hallands Kraft och få en LED-lampa!

På måndag den 23:e januari är det Elens dag! Kom förbi Södra Hallands Kraft´s kontor i Vallberga med din gamla glödlampa och få en LED-lampa i utbyte! Har du ingen gammal kvar är du varmt välkommen ändå!

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet