Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Dags för SKID-VM i LAHTI, Finland 22.2 – 5.3. 2017

SKID-VM I DE NORDISKA GRENARNA ÄR EN JUBILEUMSTÄVLING! År 2017 ordnas VM-tävlingar i de nordiska skidgrenarna i Lahtis för en historisk sjunde gång. Under Finlands 100-årsjubileum vill man bjuda på en folkfest där alla trivs.

Foto; Jussi Nahkuri

Evenemanget kombinerar på ett unikt sätt den enorma spänningen under VM-tävlingarna med en heltäckande upplevelse som erbjuder både underhållning, tidsfördriv och turism.

Nog för att man är en Hallänning och ingen elitåkare i längdspåren precis men kommer ändå att följa Skid-VM i Lathi, så mycket det går. Jag tänker bänka mig bekvämt framför TV och kan utan större ansträngningar pusta mig med i skidspåren. Jag har motionscykeln strategiskt placerad framför den så jag kan följa vilka lopp jag vill cyklandes i stället för skidandes om jag börjar känna mig rastlös och det spritter i benen. Man tager vad man haver!


Foto; Iida Hollmén/LAMK

Hittat en bra sajt med länk nedan där kan du läsa allt om VM i skidor i Lathi 2017. Tävlingsprogram, nyheter med mera. Nu kör vi! Heja vad du kan på våra blågula skidhjältar och be en bön att “De röda” inte sopar rent bland medaljerna. Lite backhoppning hinner man väl kika på också. Det är otroligt. Såg på Skavlan för någon vecka sedan om den norske backhopparen Tarje. Han är höjdrädd! Man kan ju inte låta bli att le åt att han då valt en sport som backhoppning! 🙂


Foto: Leevi Vähälä

Läs mer här, boka biljetter, se hela programmet!

 

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp “Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet