Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Laholm får en handelsutvecklare!

Laholms kommun har ju anställt en “handelsutvecklare”, Caroline Bengtsson, som väl ska jobba med att “få till det” för för handeln i hela Laholms kommun och ge dem ett lyft? Så man ska kanske kontakta henne sedan när hon börjar jobba om att gratis busstrafik för äldre kanske är en bra idé? Ni, Laholms medborgare, har säkert andra förslag?

Vi måste gynna våra fina köpmän i innerstaden! Här ovan en av dem, Jessica Svensson, Smyckets Ur & Guld!

Tipsa Caroline om vad ni tycker bör göras för att vår innerstad ska bli mer levande! Hennes mailadress är “caroline.bengtsson at laholm.se” Då kan fler ta sig in till staden från olika håll vilket ju skulle gynna innerstaden och Laholms Köpmän, ja för handeln i hela Laholms kommun! Om jag förstått det rätt ska detta projekt kosta 400 000 kronor av skattemedel + ett par hundratusen kronor till som skjuts till från annat håll. Eller om det var tvärtom? Vi får väl bättre information så småningom. Själv har jag i egenskap av LoveLaholm.se´s grundare och ägare, nyligen tipsat henne om att Laholms Köpmän, är välkomna att medverka på min blygsamma lilla privata sajt, liksom alla företag i Laholms kommun med omnejd! 🙂 En företagare som varit med nästan från början när vi lanserade LL, är vackra, solstrålen, Jessica Svensson, som driver butiken bredvid Torghallen, “Smyckets Ur & Guld”.
Här hittar du hennes butikspresentation!

LOVELAHOLM.SE – LAHOLMS EGEN GUIDE MED HJÄRTA FÖR BYGDEN!

Var finns vi?
Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning  till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, “Dagens lunch“.

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Vision?
Medverka till att göra Laholm till en attraktiv stad att leva, bo i och besöka.

Hur kontaktar man er?
Du når oss genom att klicka på texten “Kontakt”, längst uppe till höger i toppmenyn. Där finns mer information. Du kan endast kan nå oss via e-post. Detta är en av grundstenarna i vår affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en helt gratis presentationssida för företag, evenemang, sevärdheter, föreningar och Dagens lunch. Du kan alltså inte nå oss per telefon och vi ringer inte heller upp dig. All kommunikation sker till 100% med e-post. Vi hoppas att du känner det är ok för dig. Vi svarar dig snarast via mail.

Var lägger man till sitt företag? Sin förening? Evenemang & Sevärdheter?
För att lägga upp ditt företag eller förening eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet du vill dela, använder du den här sidan, “Lägg till innehåll/Presentation.

Spara

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet