Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

LoveNepal blir Love and Hope!

Efter sju års arbete och hundratals flickors räddning väljer LoveNepal, nu att byta namn då arbetet spridit sig till flera olika länder i Asien. De är så tacksamma för alla dörrar som öppnats och för alla barn som blivit räddade. Har du ett hjärta för det vi gör och vill sprida utsatta barns röster vidare så önskar vi om du kunde hjälpa oss att dela detta inlägg så fler kan bli medvetna om det nya namnet. Du behövs i kampen mot sexslaveriet!

Foto/Källa; Love and Hope!

Love and Hope har så många spännande projekt framför sig. De startar upp i flera nya länder och engagemanget och kärleken i Sverige bara växer för varje dag. De har länge känt att deras namn, LoveNepal, tyvärr är väldigt begränsande eftersom det låser dem till en nation vilket man ju inte önskar. Love and Hope, vill hjälpa så många människor man kan, från så många länder man kan. Det nya namnet är alltså, Love and Hope. Det speglar det viktigaste för dem. Kärlek och Hopp. Love and Hope, tror ni förstår att namnbytet är något som de inte skulle göra om man absolut inte behövde. Love and Hope ger större möjligheter att växa och rädda ännu fler människor. Love and Hope, går in i en ny spännande tid och de kan knappt bärga sig för att berätta om allt som ligger framför. Love and Hope, är fortfarande samma organisation med samma värderingar och samma mål. Man har bara ett nytt namn som inte binder oss till en nation. Alla nummer är samma som förut, mailadresserna är samma förutom att lovenepal.se bytts ut till loveandhope.org. Man kan fortfarande nå oss på lovenepal.se men ni vidarebefodras till loveandhope.org

Tillsammans kan vi förändra! LoveandHope


Foto/Källa; Love and Hope!

Om du inte har de ekonomiska möjligheterna att bidra så finns det andra sätt. Det finns många andra som är med och bidrar genom en mängd olika projekt.
Kolla här på olika projekt! 

Flickhem
När LoveNepal startade år 2009, började man med ett hem för 34 flickor i Nepal. Nu bor här hundratals flickor fördelade på flera olika byggnader. Åldersmässigt handlar det om alltifrån 3-åringar till tjejer runt 18 års ålder, många med svåra minnen och ett tufft förflutet bakom sig.


Foto/Källa; Love and Hope!

Andra räddades innan de tvingades hamna i en sådan situation. Vi har med åren kunnat se en glädjande utveckling i tjejernas liv, där många, dag för dag, lär sig att förlåta. Vi ser även hur skolan spelar en stor roll som kunskapsförmedlare. Varje år i december anordnar Love and Hope en stor fest för alla barn som bor på hemmen – en dag fylld av sång, dans och mycket skratt.

Love and Hope vill rädda så många flickor som möjligt ut från den mörka sexhandeln. Vi på LoveLaholm.se är med och stödjer så gott vi kan.

Stöd gärna Love and Hope, du med!
Tänk bara en liten stund på vad dessa stackars flickor får gå genom och tänk sedan på om det varit er egen dotter/döttrar.. Det är ganska lätt att känna empati för dessa sexslavar. Samtidigt som man känner den djupaste avsky för dessa män som utnyttjar dem. Visst, det kommer alltid att förekomma, detta avskyvärda här i världen. Men om vi bara hjälper en enda flicka…….

Swish: 123 900 5067
Bankgiro: 900-5067
Plusgiro: 900506-7
Norge: 9791-10-26655

Hemsida; https://loveandhope.org/
Följ dem på deras Facebooksida och håll dig uppdaterad!

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet