Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

TeaterRepet söker skådespelare!

TeaterRepet är ett företag startat av, Louise Landberg. Hon är utbildad skådespelare, musikalartist och teaterpedagog och kommer från Laholm i södra Halland. Louise, arbetar på Båstad Kulturskola som dramapedagog och på Träningsverket i Laholm som dansinstruktör.

Kom på audition den 18:e mars! Sprid till alla du känner som kan sjunga eller spela teater.

Louise brinner för att blanda konstarter som dans, musik och teater, att hitta nya sätt att gestalta och uttrycka sig på. Hennes vision med TeaterRepet är att öka utbudet av kultur för alla åldrar genom egenproducerade föreställningar och kurser.


Skådespelaren, musikalartisten & teaterpedagogen, Louise Landberg

Läs mer på; https://teaterrepet.wordpress.com/

Spara

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet