Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Till Laholms företagare – Medverka på Laholms hjärtligaste hemsida!

Idag drivs LoveLaholm.se så gott som helt ideellt. Allt är gratis att lägga till förutom en företagspresentation som från och med den 1 november 2016 kostar 500 kr per år exkl. moms. Det blir i snitt 40 kr i månaden för att synas på Laholms egen, privata lilla sajt. Så gör nu som några välkända företagare redan gjort. Medverka du med hela 2017 så att våra besökare hittar till dig!

Foto; pixabay

Företagaren och butiksinnehavaren, Jessica Svensson, driver sin butik, Smyckets Ur & Guld, i Laholm. Hon har varit med oss på LoveLaholm.se nästan ända från starten. Andra välkänd profiler som medverkat nästan från det att LoveLaholm lanserades, den 6 juni 2014, är Håkan Danfors, med sin fastighetsförmedling, Hotell Strandpensionatet, och Liljekvists med flera andra.
Du hittar alla företagen här!

smycken_uroguld900
Bilden ovan; Ägarinnan, Jessica, vid uppstarten av butiken.

Jessica Svensson, valdes nyligen till ”Årets Kvinnliga Entreprenör 2015” på Guldkvällen 2016! Guldkvällen genomförs gemensamt av Laholms företagare och Laholms kommun för att hylla årets mest framstående företag och personer. Kolla in Jessica´s företagspresentation här på LoveLaholm.se

En annan som varit med oss länge är Anders Ölund, som driver finsnickeriföretaget, ”Ölunds design & snickeri”.
Kolla in Anders, företagspresentation här!

anders_i_badkaret728
Anders Ölund, vid sitt egna verk. Ett badkar i trä för 900 000 kronor!

Däremot kommer det fortfarande att vara helt gratis att lägga in ”Dagens Lunch” om man driver en restaurang och medverkar på LoveLaholm.se. Vidare kommer det att vara gratis att lägga till sin förening, något evenemang eller sevärdhet. Ja, även att hyra ut sin stuga är gratis.

Du lägger själv till ditt företag, din förening, stuga, dagens lunch, något evenemang eller någon sevärdhet.
Klicka här för att göra det nu!

STATISTIK ÖVER LOVELAHOLM.SE BESÖKARE UNDER 2016
Här nedanför visar jag statistik på antalet besökare på LoveLaholm.se under år 2016..

Totalt / Januari – December 2016
101 235

Det blir i snitt 8 400 personer i månaden som besöker vår hemsida. En klar ökning i jämförelse med 5 431 personer i snitt 2015, och 3 410 personer lanseringsåret 2014, den sjätte juni. Nu hoppas vi ju på en ännu kraftigare ökning av besökare till vår hjärtliga hemsida under 2017!

EXTRA ERBJUDANDE!
Och inte nog med det. Driver du ett företag inom besöksnäringen i Laholm, kan du helt gratis lägga upp en presentation på vår systersajt, HittaUpplevelse.se också, som har mer än 50 000 besökare i månaden! Den ser ut ungefär så här som Upzones Äventyrsparker

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet