Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Fotoresa Indien! Med fotograf Anette Åberg

Ett av mina intressen här i livet är fotografering, vilka kanske några har märkt! 🙂 En dröm hade ju varit att få göra en resa till Indien, för att få fotografera lite från detta väldiga land. Att få se den Indiska kulturen, människorna, färgerna, djuren och naturen. För egen del får det förbli en vacker dröm, men för någon av er som läser detta är det kanske just nu vad ni planerar, vem vet?

Foto; Anette Åberg

I så fall måste jag bara få tipsa er om en fantastisk resa, kanske ert livs resa? Ni har möjlighet att få dela denna resan med en professionell fotograf som också är din guide i det stora landet. Hon heter Anette Åberg. Du får följa med henne till Delhi, Jaipur & Kamelmarknaden i Pushkar 20 oktober – 2 november 2017. Det kommer att bli en mycket spännande fotoresa med, Anette Åberg. som har lång erfarenhet som yrkesfotograf och stor kunskap om Indien, hon har arrangerat resor dit sedan år 2005. Kamelmarknaden i Pushkar är en av Indiens mest spektakulära marknader. Och ni kommer kunna ta fantastiska bilder det lovar hon!


Kamelmarknaden i Pushkar , Indien.Foto; Anette Åberg

Läs mer om henne och resan inne på LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se här!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet