Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Rullande Turistbyrå i Laholm?

En fotovän till mig, Lennart Johanzon, tipsade om hur turistbyrån i Åhus använde sig av “rullande turistbyrå”. Det tycker jag verkar vara en bra idé som kanske även Laholms Kommun, kunde kika på? Det är ju populärt att cykla idag och det är ju även ett synnerligen bra sätt att nå turisterna på nu i sommar! Eller vad tycker ni på turistbyrån i Laholm? Kanske något att fundera på om inte till i år så till nästa säsong?

Bilden; Rullande Turistbyrå i Åhus. Foto; Lennart Johanzon

Åhus är en av landets bäst bevarade medeltida städer
I den gamla stadskärnan med sina kullerstensbelagda gator finns mycket som minner om den danska tiden och faktiskt lite om Gamleby, i vårt eget Laholm! Åhus var länge känt för sina tre synder, ål, snus och brännvin. Idag är Åhus även känt för milslånga badstränder, beachhandboll och glass.


Bilden; Rullande Turistbyrå i Åhus. Foto; Lennart Johanzon

Turistbyrån i Åhus är en så kallad blå-gul turistbyrå. Det betyder att man ger en hög servicenivå – den högsta som finns i Sverige – året om! Deras kunniga personal hjälper till med att ge information om vad som händer just nu, tips på sevärdheter och attraktioner i området. Man kan boka logi, paket, köpa evenemangs-biljetter, souvenirer, böcker och kartor. De hjälper dig även med konferensarrangemang och önskar du en guide kan de förmedla kontakt eller boka någon av våra auktoriserade guider.

Läs mer om turism i Åhus här >>>

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet