Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Här kommer ett toppen erbjudande till er som vill rida inomhus i vinter!

I Gullbranna ridhus har man haft lite problem med att underlaget inte velat sätta sig. Fastän det är mycket bättre nu och fullt ridbart, så är de inte helt nöjda. De vill att det blir mer ridet på för att se om det kan sätta sig ytterligare. Därför får alla som är eller blir medlemmar i Gullbranna hästförening rida i ridhuset i vinter utan kostnad! PASSA PÅ!

Alltså; Fr.o.m. 1/9 t.o.m 30/4 är det GRATIS för medlemmar i GHF att rida i ridhuset!!!!

Trots att Laholm, har Sveriges näst största ridanläggning, beläget i Lejeby i Ahla, finns det ingen ridskoleverksamhet i Laholm. Man kan ju se det som ett svek av kommunen som ju hade chansen att driva anläggningen och därmed ge alla barn och ungdomar som inte hade möjlighet rent ekonomiskt att ha egen häst, möjlighet att få komma dessa underbara djur närmare och få lära sig rida och hantera hästar mot en mindre kostnad per termin. Nu är anläggningen istället hem för privata hästägare med god ekonomi där de kan utöva sin dyra sport utom räckhåll för mängder av familjer med barn som inget mer önskar sig än att få lära sig rida! Därför är det extra hedervärt att Gullbranna Hästförening, ger barn och unga, möjlighet att få börja lära sig rida i ridskola!

Att bli medlem kostar bara 150kr/kalenderår, mer info på gullbrannahastforening.se 

Så välkomna till ridhuset i vinter! ?

Se även deras Evenemang här på LoveLaholm.se

Gullbranna hästförening är en ideell förening. Föreningens målsättning är att genom god gemenskap få kunskap i hästhållning och hästaktiviteter. Man har även ridlägerverksamhet på sommaren!

Kontakt
Gullbranna Hästförening
Stall Colombine
Gallaredsvägen 7
305 96 Eldsberga
Tfn: 073-995 07 87 endast sms om frånvaro
Jeanette LjungbergSpara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet