Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Jul i Byskolan med vedkamin och levande ljus

Foto; Anne P Strömbäck I en ombonad skolmiljö från 1875, med vedkamin och levande ljus serveras julkaffe med 100% hembakat i kaffestugan hos Byskolan i Gånarp! De erbjuder även mjölk- och glutenfritt kaffebröd samt en meny med lågkolhydrat-kakor för dem som vill ha en nyttigare fika. Byskolans servering använder ekologiska och produkter och ingredienser. Tanken hos oss är att det ska vara småskaligt och avstressande, med brasa som sprakar, klocka som tickar och golv som knarrar. Jul i Byskolan har öppet torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar under sex veckor…, besökarna blir därigenom färre per dag, alla får plats och det blir…

Foto; Anne P Strömbäck

I en ombonad skolmiljö från 1875, med vedkamin och levande ljus serveras julkaffe med 100% hembakat i kaffestugan hos Byskolan i Gånarp! De erbjuder även mjölk- och glutenfritt kaffebröd samt en meny med lågkolhydrat-kakor för dem som vill ha en nyttigare fika. Byskolans servering använder ekologiska och produkter och ingredienser. Tanken hos oss är att det ska vara småskaligt och avstressande, med brasa som sprakar, klocka som tickar och golv som knarrar. Jul i Byskolan har öppet torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar under sex veckor…, besökarna blir därigenom färre per dag, alla får plats och det blir lugnt och mysigt.

Byskolan i Gånarp ligger på Hallandsåsens sydsluttning mellan Munka Ljungby och Hjärnarp i Ängelholms vackra inland.

Läs mer om Byskolans Julmarknad på LoveLaholm.se´s systersajt här nedan.

Jul i Byskolan- Skånes minsta och mysigaste Julmarknad! 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet