Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Stöd Laholms Tidning!

Laholms Tidning har funnits sedan 1931. Ska Sydhallands enda lokaltidning leva vidare i den digitala tidsåldern måste de få fler läsare. Ni som inte prenumererar, testa deras e-tidning gratis och sprid gärna filmen till vänner och bekanta. Självklart måste LT få finnas kvar.

Bilden ovan; Laholms Tidning har funnits sedan 1931. Ska Sydhallands enda lokaltidning leva vidare i den digitala tidsåldern måste LT få fler läsare. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Stöd Laholms Tidning! – testa deras e-tidning gratis!
Det är superviktigt för demokratin med mera att det finns en seriös, bra lokal tidning, med bra journalistik och duktiga journalister som kan hämta upp historier och nyheter i Laholm med omnejd. Så ni som är från Laholm, prenumerera på “vår egen lilla lokala tidning” redan idag och stötta dem så gott ni kan. För det finns numera flera lokala alternativ och fler är på gång. Det blir allt svårare att få annonsörer som vill betala då utbudet av lokala och digitala pappersmedier hela tiden expanderar ….

Här kan du läsa mer om E-tidningen

För att testa gratis en månad, kontakta LT:
Via telefon; 0430-73700 / 09.00 – 15.00
Via E-post; kundtjanst at laholmstidning.se

Se filmen nedan

 

 Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet