Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Stöd Laholms Tidning!

Laholms Tidning har funnits sedan 1931. Ska Sydhallands enda lokaltidning leva vidare i den digitala tidsåldern måste de få fler läsare. Ni som inte prenumererar, testa deras e-tidning gratis och sprid gärna filmen till vänner och bekanta. Självklart måste LT få finnas kvar.

Bilden ovan; Laholms Tidning har funnits sedan 1931. Ska Sydhallands enda lokaltidning leva vidare i den digitala tidsåldern måste LT få fler läsare. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Uppdaterat den 20181025
Tyvärr har idag Laholms Tidning gått i konkurs och idag gav de ut sin sista tidning. Eftersom det nu är definitivt att LT inte längre finns har jag idag tecknat en prenumeration på Hallandsposten. Som jag ser det är det nu viktigt att så många Laholmare som möjligt gör det och ju fler vi är ju mer kan vi ligga på Hallandsposten om att vi vill se artiklar och reportage från Laholm. Också viktigt att vi tipsar om saker som händer här i vår lilla mysiga stad. Hallandsposten har just nu ett erbjudande att skaffa Plus för 1 kr i en månad och sedan en prenumeration efter den månaden för 99 kr i månaden. Som jag förstår det är det bara på nätet man kan läsa tidningen då. En papperstidningsprenumeration + E-tidningen kostar lite mer. Men det är ju ytterst viktigt att nu inte Hallandsposten går samma väg som Laholms Tidning.  För det är helt klart så att nedläggningen av Laholms Tidning innebär att granskningen av den lokala politiken försämras och det är också en stor förlust för demokratin i Laholm! Nu får vi hoppas på Hallandsposten istället… Förhoppningsvis kan de anställa några av alla de duktiga journalisterna som jobbade på Laholms Tidning!
[Slut uppdatering]

 

Stöd Laholms Tidning! – testa deras e-tidning gratis!
Det är superviktigt för demokratin med mera att det finns en seriös, bra lokal tidning, med bra journalistik och duktiga journalister som kan hämta upp historier och nyheter i Laholm med omnejd. Så ni som är från Laholm, prenumerera på “vår egen lilla lokala tidning” redan idag och stötta dem så gott ni kan. För det finns numera flera lokala alternativ och fler är på gång. Det blir allt svårare att få annonsörer som vill betala då utbudet av lokala och digitala pappersmedier hela tiden expanderar ….

Här kan du läsa mer om E-tidningen

För att testa gratis en månad, kontakta LT:
Via telefon; 0430-73700 / 09.00 – 15.00
Via E-post; kundtjanst at laholmstidning.se

Se filmen nedan

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!

En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet