Laddar

24
okt

  • 24 oktober, 2017

Ut på flygresa? Sök billigaste flyget!

Men jag ville se hela Sverige, så därför åkte jag över till Köpenhamn, och köpte ett kort där. På så sätt kunde jag tågluffa genom hela Sverige, ända upp till Kiruna. Från Kiruna, åkte jag så tåg genom säkert hundra tunnlar, till Narvik, i Norge.. Det var väldigt drygt och tog ju veckor. Däremot hann jag aldrig besöka den norska byn, Bodö, vilket jag saknat. Därför har jag sökt på bästa och billigaste flyget dit via, Flyg.nu för att även få se denna vidunderligt vackra del av Norge också. Ja, det finns väl knappt någon del av Norge, som inte är vackert? Var man än är och tar en bild får man ju ett vackert vykort! Det blir via flyg denna gången då det ju mest är Bodö, jag vill besöka och det är lite för drygt att ta tåget dit då jag bara har några dagar på mig också. Flyg. nu, jämför ju flygresor från många olika flygbolag och hämtar priser från 25 resebyråer. Så vart du än har tänkt dig här i Världen så räcker det med att du går in på deras sajt och söker på billigaste resan.

Bodö ligger på en halvö längs kusten i Nord-Norge, och erbjuder upplevelser av vitt skilda slag. Man kan paddla kajak under midnattssolen, åka båt i skärgården eller fiska i världens starkaste tidvattenström Saltstraumen (Saltströmmen). Ett besök på ön Kjærringøy är nästan som att åka tillbaka i tiden. Det är en av Norges bäst bevarade handelsplatser från 1800-talet, och var en stor inspirationskälla för Knut Hamsuns romaner. Jag hoppas också få njuta av öns lugna tempo på de vackra stränderna som omges av höga bergstoppar. Att få komma till Bodö, ska bli som en dröm som blir uppfylld. Sedan om jag har tur, kanske jag får se lite av det Norrsken, som Bodö, är känt för också. Den bästa tiden på året att upptäcka norrskenet är slutet av september till slutet av mars, när det är mörkt från tidigt på eftermiddagen till sent på morgonen i norra Norge, så det blir en resa på sensommaren till drömlandet….

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.