Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Chokladhus öppnar igen, Söndagen den 3 dec, i Laholm!

En efterlängtad butik slår åter upp sin dörr och erbjuder Laholms medborgare på underbara praliner och andra ljuvligt söta chokladgodsaker. Det är Chokladhuset Cacáo, som söndagen den 3 december kl 14.00 öppnar igen! Kom in i butiken och känn dig välkommen av den härliga doften av choklad, för här säljs verkligen riktigt fin choklad i fin kvalité. Inte choklad i brun färg med massor av socker och lite ren kakao utan mycket äkta kakao med socker.

Foto/källa; Chokladhuset Cacáo

Att ge bort en presentask med fin choklad till Mors Dag, Fars Dag, Alla Hjärtans Dag, till julklapp, på födelsedagen eller andra högtidliga stunder slår aldrig fel. Det är den perfekta gåvan som förgyller stunden när nära och kära får samlas runt något riktigt gott.

Läs mer här om den läckraste och sötaste butiken i Laholms innerstad!

Vem gillar inte riktigt fin och god choklad?


Foto/källa; Chokladhuset Cacáo

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Spara

Spara

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet