Laddar

13
nov

  • 13 november, 2017

Tusen varma tack till alla er som gillar LoveLaholm.se!

Foto; pixabay.com

Tusen varma tack till alla er sexhundra personer och några till, som gillar vår facebooksida om Laholm! Kika gärna in där, du  också och tipsa oss om nya evenemang, sevärdheter, föreningar, restauranger, företag med mera.. Vi finns ju till för er och för Laholm, vår mysiga lilla stad!
LoveLaholm.se – Med ❤️ för bygden! Laholms hjärtligaste hemsida!

Just nu funderar vi på att ha en tävling på vår Facebooksida. Vi kommer att skriva om tävlingen här på sajten också och presentera vinnaren både här och på facebook. Så nu undrar vi om det finns något företag ( eller privatperson ) som vill sponsra oss med priser? Kontakta oss i så fall via vårt kontaktformulär härovan så kontaktar jag er via telefon..

Bästa hälsningar
Team LoveLaholm

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.