Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Tusen varma tack till alla er som gillar LoveLaholm.se!

Sedan LoveLaholm.se lanserades, den sjätte juni 2014, har vi fått fler och fler besökare och många nya företag medverkar. Glädjande är också att vår lilla grupp på Facebook, har ökat år från år och nästa år vid denna tiden hoppas vi på att vara Ettusen medlemmar jämt. Den personen kommer vi att fira lite extra det lovar vi…

Foto; pixabay.com

Tusen varma tack till alla er sexhundra personer och några till, som gillar vår facebooksida om Laholm! Kika gärna in där, du  också och tipsa oss om nya evenemang, sevärdheter, föreningar, restauranger, företag med mera.. Vi finns ju till för er och för Laholm, vår mysiga lilla stad!
LoveLaholm.se – Med ❤️ för bygden! Laholms hjärtligaste hemsida!

Just nu funderar vi på att ha en tävling på vår Facebooksida. Vi kommer att skriva om tävlingen här på sajten också och presentera vinnaren både här och på facebook. Så nu undrar vi om det finns något företag ( eller privatperson ) som vill sponsra oss med priser? Kontakta oss i så fall via vårt kontaktformulär härovan så kontaktar jag er via telefon..

Bästa hälsningar
Team LoveLaholm

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet