Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vad kan DU göra för att uppmärksamma den biologiska mångfalden?

Nu börjar det bli dags att planera in aktiviteter inför den internationella dagen för biologisk mångfald, den 22 maj 2018 och den dagen hoppas vi på LoveLaholm.se, ska bli en riktig hyllningsdag för alla världens arter!

Vitfläckig guldvinge, Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Nu börjar det bli dags att planera in aktiviteter inför den internationella dagen för biologisk mångfald, den 22 maj 2018 och den dagen hoppas vi på LoveLaholm.se, ska bli en riktig hyllningsdag för alla världens arter! Vad kan DU göra för att uppmärksamma den biologiska mångfalden? Här nedan är några förslag. Tipsa gärna era kommuner, länsstyrelser, lokala naturföreningar, naturföretag eller andra personer som kan tänkas vilja engagera sig.

Rebecka Le Moine, är en initiativtagare, biolog och Årets miljöhjälte 2017. Kika in på hennes hemsida här och hennes Facebooksida här, för mer information om den här viktiga dagen!

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet