Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

GeekNinjas – En vidareutvecklingen av MrFilm.se!

Mattias, en vän till mig har sedan flera år drivit den suveräna webbplatsen, MrFilm, där man recenserat filmer med mera. Nu har han vidareutvecklat den med fler funktioner och mer spel.

Det nya namnet är, GeekNinjas, vars team är en brokig skara tjejer och killar som alla går under epitet “nörd” och som älskar att spela spel, testa teknik och som är fullfjädrade suckers för riktigt grymma storys. Man har jobbat hårt under det senaste året för att kunna presentera deras nya koncept. Ett bredare koncept där man inte bara kommer att erbjuda filmrecensioner, utan mycket mer än så. GeekNinjas, är en skara “nördar” i alla former och åldrar som vill underhålla genom att göra saker de älskar. Spela spel, titta på film, testa teknik, gadgets och mycket annat. Teamet består av personer från hela Sverige, i åldrar från 10-40 år och både tjejer och killar. Förhoppningsvis ska det finnas något för alla att gilla med denna spridning! Gillar du film och spel så gör ett besök till den idag.

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet