Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hyr bil av en privatperson via SnappCar

I Sverige finns 100.000-tals bilar som står parkerade i genomsnitt 23 timmar om dygnet. Dumt, eller hur? Särskilt när man enkelt kan hyra ut sin bil när man inte använder den. SnappCar för samman bilägare och människor i behov av bil. Det här är en suverän tjänst. Den tiden när bilen var mans och kvinnas egendom lider mot sitt slut….

Foto/Källa; SnappCar

Billigt, nära och enkelt! Helförsäkrad via If

Var med och bidra till ett lite mer hållbart samhälle! SnappCar, vill minska antalet bilar i Europa med en procent till år 2020. Ju fler bilar vi delar med varandra, desto färre nya bilar behövs. Minskad biltillverkning leder till lägre koldioxidutsläpp, färre P-platser och mer hållbara städer överlag.


Foto/Källa; SnappCar

Fördelarna med SnappCar

Schyssta priser
En bil hos SnappCar är billigare än hos traditionella uthyrningsfirmor

Nära
Alltid enkelt att boka en bil nära dig

Många bilar att välja mellan
Hitta rätt bil efter dina behov

SnappCar finns förstås även på Facebook

  

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet