Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Kvarnen Kornhult – En tidsficka i skogen!

På Kvarnen i Kornhult, restaurangen, serverar vi mättande, hemlagad varm och kall mat, tillagad av goda råvaror och närodlade grönsaker. Njut av matten på våra soliga terrasser eller inne i den gamla kvarnen. Under dit besök kan du också se årets konstutställning eller hitta något i vår butik och loppis.

Foto: Olga & Mikkel, Kvarnen Kornhult

Under sommaren anordnar vi livemusik, yoga, barndagar och egen filmvisning i vår mysiga biograf. Se vår hemsida för mer information – här kan du också boka rum i vårt B & B.

In English
Our restaurant serves hearty homemade dishes, both hot and cold, prepared used locally grown produce. Enjoy your meal outside on our warm sun soaked terrace, or in the main hall of the old mill. While you are here, you can also check out our art exhibit, or find yourself a little treasure in our antique boutique. Throughout the summer, there are many events at the mill, including live music, yoga, children’s days and you can watch your own movie in our cozy cinema. Check our website to find more information – or to book a room in our B & B.

Öppettider 2018
4 maj-29 juni: lördag och söndag 12-21 (öppet fredagar om vi har evenemang, se kalender)
30 juni- 12 augusti: öppet alla dagar 12-21 utom tisdag
13 august-2 september: lördag och söndag 12-21 (öppet fredagar om vi har evenemang, se kalender)
OBS: köket är stängt mellan 15.00–17.30, endast servering av kaffe, kaka och våfflor
VIKTIGT: på dagar med evenemang (konserter, barndagar, yoga helg mm.) är Kvarnen stängt för övrig aktivitet och servering – håll koll på vår eventkalender

PROGRAM 2018
På deras hemsida hittar du hela deras program för året! Den hittar du här på deras presentation på LoveLaholm.se
De finns förstås även på Facebook

Välkomna till Kornhult!
Olga & Mikkel

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet