Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Musik & Mat på Kvarnen i Kornhult till våren!

Som de flesta känner till så har Kvarnen i Kornhult fått nya ägare och nu har du under våren och försommaren möjlighet att delta i deras många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar de varje sommar dörrarna till sin restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn, butik, loppis och galleri. Allt detta mitt i den vackra svenska naturen. Som om det inte var nog med detta har man också bed and breakfast öppet för bokningar året runt.

Bilden ovan; “Grus i dojan” är tillbaka! 

Här nedan är några av evenemangen nu till våren och försommaren. Ett besök till de utlovar fest, god mat och mycket fin musik!

Grus i Dojjan – Musik & Mat på Kvarnen i Kornhult – 8 juni
Äntligen är Grus i Dojjan tillbaka på Kvarnen. Med 48 års erfarenhet bakom sig spelar bandet upp till fest med sin folk- och dansbandsmusik.

Tullamore Lads – Musik & Mat på Kvarnen i Kornhult – 11 maj
Bandet spelar festlig irländsk musik och är något av en legend när det kommer till att starta ett dansgolv. I denna bandkonstellation har kvartetten kombinerat 75 års erfarenhet av att spela irländsk folkmusik. Vi ser mycket fram emot att välkomna Tullamore Lads tillbaka på Kvarnen.

Robert Karlsson – Musik & Mat på Kvarnen i Kornhult – 15 juni
Med sin klassiska gitarr bjuder Robert Karlsson oss in i sitt fantastiska universum. En världsartist, som vi är stolta över i Kornhult.

Här ännu fler evenemang på Kvarnen i Kornhult i sommar. Klicka dig vidare!

Barnens Dag på Kvarnen i Kornhult
Måla figurer och tavlor, gör äppeltryck på vykort, klappa fåren, bygg en egen fågelholk och gör smycken av pärlor.

HET CUBANSK KVÄLL med Jorge Cordero & Son Clásico – Musik & Mat
Vi sättor gang på höfter och kastruller, när Jorge Cordero & Son Clásico återvänder til Kornhult!

Beatles Kväll & kräftskivor – Musik & Mat på Kvarnen i Kornhult
Rubber Band kallar sig själva en av Skandinaviens ledande Beatles band, och det är inte utan anledning! Bandet har spelat ihop sedan slutet av 70-talet, några få år efter att Beatles själva spelade sin sista konsert.

STEEL JAMMERS – Musik & Mat på Kvarnen i Kornhult
Steel Jammers spelar calypso och karibisk musik på oljefat och andra slagverk. Bandet har sina rötter i den berömda Allerøds musikskola, men har efter hand nått vitt och brett. Bakom sig har de konserter i Prag och Berlin, för att inte nämna flera konserter i Danmark. Vi kan tryggt säga att vi kan garantera en fest, när Steel Jammers igen tar vägen förbi Kvarnen i sommar.

Konstutställning på Kvarnen i Kornhult
Bitten Lund är årets konstnär på Kvarnen. Från att ha varit representerad på gallerier i Köpenhamn, har hennes arbete nu funnit sin väg in de svenska skogarna.

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet