Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Farväl lilla mor!

Till minne av ettårsdagen! Måndagen den 20 februari, 2017, vid 04,30 tiden, gick min underbara lilla mor vidare till Gud. Mor hade varit sjuk en längre tid och kämpat tappert men nu har hennes lilla magra kropp gett upp och hon får vila ut. Mor blev 86 år. Tack för allt, mor, vi, dina nära och kära, minns dig med värme och jag ser fram emot att åter få möta dig en dag, där i den vackra dimensionen vi kallar för Himlen!

Vår älskade och saknade Mor, maka, syster, farmor, svärmor
Irma Viola Svedjebro
30 juli 1930 – 20 februari 2017

Har gått vidare till Gud och Herren Jesus Kristus

Carl, Folke, Gullmaj, Rebecka, David och Anna
Övriga släkt och vänner

Herren är min herde,
mig skall intet fattas,
han låter mig vila på gröna ängar,
han för mig till vatten där jag finner ro
Om jag än vandrar i dödsskuggans dal,
fruktar jag intet ont,
ty du är med mig, din käpp den tröstar mig,
och jag ska åter få bo i Herrens hus i Evighet
(Psalt. 23)

Mor_Irma_03
Mor, Irma, med sonen, Carl, och lite vita orkideer. Mors dag 2015

Jag glömmer aldrig , David Gunnarsson´s, min hustrus farfar, ord vid middagsbordet en gång när han sa; “Varför kommer de med blommor när man är död? De hade varit bättre de kom med dem medans man levde!” Så tänkvärda ord! För ofta blir det ju så för oss. Så mycket som gör att vi inte tar oss tid att besöka våra gamla föräldrar, vi som har de i livet. Men så plötsligt finns de inte längre och då inser vi att nu är det för sent. Nu finns de inte längre att besöka och många känner säkert ett sting i hjärtat då, när man inser att man ändå lite svikit dem. Så känner jag det nu. Så många kramar jag hade kunnat ge henne mer, hon var alltid så mycket för att få och dela ut såna, Så många gånger mer jag hade kunnat besökt henne. Vet att hon alltid såg fram emot de stunderna. Just idag när jag fick mors bortgångsbesked hade jag tänkt besöka henne och ge henne en blomma som jag alltid brukade. Nu är det försent men jag hann ändå säga per telefon några dagar innan att jag älskade henne och jag vet att hon visste det när hon somnade in bredvid sin man, Folke. Det ger en viss tröst om än klen.

Så passa på nu och låt din dyrbara tid få vänta och besök din mor och far med de vackraste blommor du kan finna. För det är de värda!

Spelar denna sången för dig mor, vi ses snart! Älskar dig! Du fattas mig!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer3

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet