Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Horseonline – För häst & Ryttare

Det finns väl ingen sport där riktigt bra byxor är så viktiga som inom hästsporten? Själv började jag rida i jeans de första timmarna jag satt på en hästrygg för många år sedan. Ett misstag som jag snabbt lärde mig. Sömmarna på jeansen skar in i benet och vadernas insidor var nästan skinnflådda. Så det blev snabbt att jag köpte mig rejäla ridbyxor.

LoveLaholm.se i samarbete med Horseonline.se

Min egen häst, ett svenskt halvblod, vid namn, Garonne, var en hyfsat duktig dressyrhäst och vi två la många timmar på dressyrbanan och harvade runt. Men liksom mig själv, älskade Garonne, att få ge sig ut i en fartfylld galopp i skogarna och fälten hemomkring. Jag fann snart att hon svarade på skänkelvikning och andra övningar bättre inne i skogen bland stubbar, träd och rötter.  Nu var min kompis lite till åren och jag var sällan med och tävlade i Lätt B, dressyr, som hon var utbildad i. Nej, det blev mest turridning med små dressyrpass inne i skogen för oss båda. Men oavsett vilket jag gjorde, red dressyr eller gav mig av ut på tur hade jag alltid de skönaste ridbyxor på mig. För en ridtur blir aldrig skönare än de byxor man bär så att säga.


Foto/ Källa; Horseonline

Ofta hade jag mina chaps utanpå ridbyxorna för att spara byxorna mot kvistar och grenar i skogen som annars snart hade slitit sönder dem. När du ska köpa ridbyxor lönar det sig alltid att köpa lite dyrare, med bättre kvalité. Horseonline.se är en starkt växande webbshop för ridsportsartiklar som erbjuder välkända varumärken. Hos dem finner du det bästa av det mesta som till exempel de här populära och moderna ridbyxorna från Equiline som kommer i färgerna marinblå eller vit. Helskodda ridbyxor med Equilines omtyckta grip funktion för att du som ryttare ska få optimalt grepp i sadeln. Utsmyckade med Equiline loggan på fickan och två bakre fickor med dragkedjor. Sitter helskönt och smidigt på alla ryttare oavsett form.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet