Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Saknar dig lille mor!

Det händer oss alla en dag. Någon vi älskar lämnar jordelivet för alltid. Jag vill tro att det blir till en bättre tillvaro i ande och ljus. Men de lever ändå kvar hos oss och med oss så länge vi minns dem och gömmer deras minne i våra hjärtan…..

Nu är det ett år sedan min lilla mor gick vidare till Gud. Vi saknar dig men vet ju nu att du slipper all värk och allt lidande som du fick utstå de sista åren av ditt liv. Vi kommer alltid att minnas dig i våra hjärtan resten av våra liv. Du var så liten och skör, en liten solstråle och det tycktes alltid stå liksom ett skimrande ljus runt dig, mor lille.

Det som är sorgligt är att fastän det gått ett helt år så är fortfarande inte arvstvisten mellan min styvfar och mig slutförd. Jag har ju skrivit om det som jag ser som ett stort svek av min styvfar som du som är intresserad kan läsa om här. Att jag lägger upp detta så öppet är att jag i och med det, hoppas det kan hjälpa andra från att lita så blint på sin partner som min egen lilla mor gjorde. Trettiosex års äktenskap är tydligen ingen garanti för att man ska hålla sina ord! Skiljemannen! Jag väntar fortfarande på arvshandlingar att skriva på! Kan inte förstå varför du inte skickar någon handling för mig att skriva på? Har talat med Swedbank i Limhamn, Malmö, och de säger att mors små slantar fortfarande är kvar på hennes konto där. Jag vill ju kunna avsluta mors konto, ska det vara så svårt, Skiljemannen? Någon som har liknande erfarenhet av detta med arvskiften? Kommentera gärna om ni har några förslag på vad som kan ha hänt….


Mor, Irma, med sonen, Carl, och lite vita orkideer. Mors dag 2015

Det är så mycket jag skulle vilja sagt dig innan du försvann men jag låter ”Il Divo” sjunga det för dig. Ses snart mor.
Vaya Con Dios!

Spara

Spara

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet