Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Himla gott bröd från Charlie´s House!

Otroooligt gott bröd. Här i butiken stod många fler kassar och väntade på sina ägare. Helgen är räddad!

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Igår, fredag, var jag inom och hämtade min ”fredagskasse” med bröd på Charlies House, i Gamleby. Christian Johansson, på bilden ovan, strålade ikapp med solen, då kassarna gick åt som smör i solsken. Vilket fint initiativ av dessa glada bagare, Louise & Christian, som äger, Charlie’s House. Företaget startades redan 2005 och sedan 2010 har det glada paret hållit till i gamla Slottets Bageri på Gamlebygatan. Här bakar de skorpor och biscotti i alla dess former och smaker som de levererar till återförsäljare runt om i Sverige och Norden! Innan Charlie’s House, drev de caféet och färskbrödsbageriet “Coffee & the Bakery” i Båstad.

Fokus har hela tiden legat på Charlie’s House standardsortiment av skorpor. Bröd har de endast bakat på Parkens Dag då de haft försäljning i vår fina Stadspark. Men de saknade brödbakandet och viger nu fredagen varje vecka till detta. Och inte nog med det. Louise & Christian har bestämt att de även ska köra ut det till Er i lagom tid innan fredagsmyset kan börja! I deras fredagskasse kommer vi blanda bröd varje vecka. Det kan vara baguetter, vitlöksflätor, råglimpor, lantbröd och mycket mer. 3 bröd för 100 kr! Alla bakade från grunden utan några mjölmixer eller tillsatser. Louise & Christian, levererar fredagskassen personligen hem till Er mellan kl 15-17 på fredagen. Är ni inte hemma kan vi hänga den på Er dörr om detta är ok för Er. Just nu gäller det bara inom staden. Vi som bor utanför får åka in och hämta själva. Men så småningom kanske vi också får hem det till dörren. Det kan ju ske genom någon form av samlingsplats kanske i varje by?


Gamleby, Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet