Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vallåsen Bike Park – En park för ALLA

Foto; Vallåsen Bike Park VALLÅSEN Vallåsen Bike Park är en park för utförscykling på hallandsåsens nordsluttning på gränsen mellan Halland och Skåne. Sittliften Köpenhamn tar dig upp till toppen och du har sedan 12 spår i fyra olika svårighetsgrader att välja på vägen ner. En park för ALLA med andra ord. Vallåsen är ett ställe att trivas på och stämningen är familjär och alltid på topp. Familjer, nybörjare, experter, xc cyklister, alla är välkomna att njuta av härlig cykling och trevligt folk. På Vallåsen hyr man ut cyklar från Giant, Lapierre samt Propain. Deras hyrcyklar är alltid nyservade. I hyran ingår…

Foto; Vallåsen Bike Park

VALLÅSEN
Vallåsen Bike Park är en park för utförscykling på hallandsåsens nordsluttning på gränsen mellan Halland och Skåne. Sittliften Köpenhamn tar dig upp till toppen och du har sedan 12 spår i fyra olika svårighetsgrader att välja på vägen ner. En park för ALLA med andra ord. Vallåsen är ett ställe att trivas på och stämningen är familjär och alltid på topp. Familjer, nybörjare, experter, xc cyklister, alla är välkomna att njuta av härlig cykling och trevligt folk.

På Vallåsen hyr man ut cyklar från Giant, Lapierre samt Propain. Deras hyrcyklar är alltid nyservade. I hyran ingår även skyddsutrustning bestående av hjälm, ryggskydd, armbågsskydd, benskydd, handskar, tröja samt försäkring som täcker eventuella skador på cykeln. Se till att förboka så du är säker på att få en cykel! Just nu kan du köpa 2017 års hyrcyklar till bra priser, maila Vallåsen. Man finns förstås även på Facebook..


Foto; Vallåsen Bike Park

Inför säsongen 2018 hade Vallåsen en del spännande nyheter som att “Tårtan” hade fått ett delat avslut där du nu kan välja mellan en röd hoppslinga eller en blå handbyggd stig. Man byggde också en Pumptrack utanför butiken vilket är en bana fylld av pumpknölar samt vallar där man pumpar upp sin fart varv på varv utan att trampa, grymt roligt för alla åldrar. De har även utökat butik, uthyrning samt café och erbjuder nu 46 st downhillcyklar i fem olika storlekar!


Foto; Vallåsen Bike Park

CYKELINSTRUKTÖR
Första gången du cyklar utför? Inga problem, Vallåsen har flera duktiga instruktörer som gärna hjälper dig att komma igång och ta dig ner på ett säkert och roligt sätt. Kanske har du redan cyklat en del men känner att du fastnat i utvecklingen? De ger dig nya insikter och visar bland annat hur man kan bli snabbare i backen.

BUTIK & VERKSTAD
I deras butik hittar du förutom liftkort och ett gött häng också cyklar, kläder, däck, reservdelar m.m. Det man inte har hemma kan de troligtvis fixa till helgen därpå. Det finns även möjlighet att besöka butiken under veckorna, slå en signal eller skicka ett mail så bestämmer vi tid. Ett urval av de märken de säljer: Giant, FOX, SRAM, Shimano, Maxxis, BBB, Five Ten, Crankbrothers, MRP PRO

Verkstaden
I samma byggnad som cykelhyran har Vallåsen också en verkstad där de hjälper dig med dina mekaniska bekymmer, allt från punktering till gaffelservice. Har man inte möjlighet att fixa din cykel direkt så kan du lämna den på plats och låta oss serva/laga under veckan, alternativt kom och lämna efter överenskommelse.


Foto; Vallåsen Bike Park

Kontakt
054-13 26 00
Priser, Hemsida & Bokning; Se hemsidan här!

 

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer2

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet