Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vill du blogga här på LoveLaholm.se?

Hej alla från Laholm med omnejd! Facebookvänner och icke Facebookvänner! Jo, vi på LoveLaholm.se, har nu en ny ”bloggmodul” som min gode vän, tillika webbutvecklare, Mattias, har kodat. Så nu undrar jag om det finns några ”därute” som skulle vilja blogga på lovelaholm.se? Ni kan blogga om vad ni vill. Om era höns, bilar, cyklar, ert hus, er familj, er trädgård, om Gamleby, om motion & träning, ja, listan kan bli lång.

Bilden nedan. Ett av Kirke Ralph´s populära konstverk. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se
info
En som redan anmält sig som bloggare på lovelaholm.se är den förra kommunchefen och min facebookvän, Nils Danred. Så det är i nuläget fyra bloggare till vi söker. Du kan vara ung eller gammal, man eller kvinna, bara du gillar att blogga om någonting. Helst någonting som på något sätt har anknytning till Laholm med omnejd. Att man någon gång lägger in artiklar om något annat, typ en resa, är förstås helt ok.. Självklart ansvarar sedan varje bloggare för sin blogg. Vad hen skriver och lägger upp. Men vi kommer att informera om skrivregler när vi väl kommer igång.
info
Är du intresserad av att börja blogga, bara hojta. Skicka gärna ett PM till mig på facebook eller anmäl ert intresse via ”Kontakt” härovan i toppmenyn. Ni att få en egen presentationssida och då kan ni lägga upp era egna inlägg, bilder med mera och blogga så tangentbordet glöder! Ni kan se lite hur er blogg kommer att se ut genom att klicka er in på min egen blogg härinne, och läsa mitt kanske mest besökta blogginlägg om Kirke Ralph, Laholms mest älskade konstnär, som jag skrev för några år sedan och som jag sedan uppdaterat då och då.
info
Jag kommer inte att kunna ge er betalt, har tyvärr inga medel för det. Som ni ser är ju allt gratis att lägga upp på LL, så inkomsterna är väldigt begränsade. Jag drivs av ett rent ideellt intresse av min lilla stad … idag, är jag ju själv ålderspensionär. Men tillsammans kanske vi bloggare kan slå våra kloka blogghuvuden ihop och komma på något som kan ge oss lite kaffepengar. Jag hoppas även att vi kan träffas i den fysiska världen från och till någonstans i Laholm..
 
Välkomna!
Team LoveLaholm.se – Laholms hjärtligaste hemsida!
Carl & Mattias

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet