Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Droginformation – drogförebyggande organisation!

Droginformation – är en av Sveriges framgångsrikaste ideella drogförebyggande organisationer. Man utbildar ungdomar om droger och dess konsekvenser samt även föräldrar om droger och dess effekter och hur de skall kunna kommunicera lättare om droger med sina barn och på så sätt hjälpa dem …

Alex Breeze. Foto/Källa; Droginformation.nu

Man utbildar även personal på företag genom olika seminarium. Annat man gör är att informera företag och allmänheten så de kan ta ett större socialt ansvar genom att stödja deras utbildningskampanjer och på så sätt vara med att skydda vår framtida generation från droger. Flera kända förebilder visar öppet att de tar avstånd från droger. Ett viktigt arbete som Droginformation jobbar med är föreläsningar på skolor som är ett ytterst viktigt sätt att få ungdomar att förstå hur farligt det är att börja med droger. Här nere kan du se ett videoklipp om Alex Breeze, som är en föreläsare som gett drogföreläsningar till över 500 000 personer!

Är du lärare eller områdeschef eller Rektor kan du boka en föreläsning här till skolan!
Här kan du läsa och höra mer av Alex Breeze


MORSDAGS-ERBJUDANDE?
Beställ I SAY NO DRUGS sköna Damlinne, coola Armband och Hemlig Present för 98:-
Missa inte chansen!
Erbjudandet gäller till och med Söndagen den 27/5 2018. BESTÄLL HÄR!

 

Se videon om, Alex Breeze, drogföreläsare I SAY NO DRUGS.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet