Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hela natten lyser sommaren!

Då och då dyker det upp en ny sångerska eller sångare på ens egen artisthimmel. En artist som sjunger på ett sätt och med såna texter som går rätt in i ens hjärta. En av mina “fynd” för något år sedan var ju den underbart skönsjungande, Jackie Evancho, från USA som fortfarande är min största favorit bland utlandsfödda sångerskor. Men nu har jag “hittat” en annan skönsjungande svensk tösabit, Hanna Gustavsson, en ny begåvad tjej som sjunger countrypop och som får mig att tänka på Agneta Fältskog, när hon var ung och släppte sina singlar som ofta handlade om den svenska sommaren, om ensamhet och sviken kärlek.

Foto: werecki pr

Hanna, har skrivit och sjunger många fina sånger men min favorit bland dem är hennes, “Hela natten lyser sommaren”. hon sjunger ju här om Norrland och Midsommarsolen, som inte går ner på hela dygnet. Det här är den bästa sommarlåt jag hört på mycket mycket länge! Tack, Hanna, för denna underbara sång som du skrivit och sjunger! Sommaren blev plötsligt så mycket underbarare!

”Hela natten lyser sommaren” är tagen från kommande studioalbumet ”Hemåt” med albumrelease våren 2019, text och musik signerat begåvade Hanna Gustavsson och är mixad av Tobias Fröberg (Ane Brun, Frida Hyvönen, Jill Johnsson m.fl.)

Hanna debuterade stort 2014 med EP:n ”Vilda Blommor” och jämförelser med storheter som Agnetha Fältskog och Sheryl Crow gjordes, det fortsatte med flertalet konserter runt om i landet och förbandsspelningar till Miss Li och Lisa Miskovsky och på festivaler som ”Piteå Dansar och Ler” och ”Where´s the music?” m.fl. och Hanna Gustavsson uppmärksammades i media runt om i Sverige! Nu släpps äntligen ett första smakprov från kommande album ”Hemåt” och uppföljaren ”Hela natten lyser sommaren”! Singelrelease ”Hela natten lyser sommaren” fredag den 18 maj 2018, tagen från kommande album “Hemåt” med release våren 2019. På nya singeln och kommande album medverkar Hanna Gustavsson – Sång/gitarr, Gabriel Vailiola – Trummor, Andreas EA Olsson – Gitarr, Erik Andersson – Elbas, Anders Ludwigsson – Keyboard.

Turnéplan:
9 Juni Stockholm, Dramatenbaren kl.21.00
28 juli Piteå Dansar Och Ler (Stora Scen) kl.20.00
13 juli Hedemora, Dalarocken kl.12.00
2 augusti Smedjebacken Dalarna, Bryggan
(med reservation för eventuella ändringar) fler orter tillkommer löpande, se www.hannagustavsson.se

Om Hanna Gustavsson
Hanna, är född och uppvuxen i Piteå men bor numera i Hedemora och har gjort sig känd som låtskrivaren med rötterna i Piteå vars inspiration är det stora vackra landskapet från sina hemtrakter. Hantverket/låtskrivandet är något hon värnar starkt om och hon har genomgått Fryshusets rockmusikutbildning med inriktning mot låtskrivande. Läs mer via länkar nedan.

“Country är ju faktiskt sprungen ur landsbygden och Hanna Gustavsson demonstrerar att genrebeteckningen är aktuell oavsett om det gäller amerikanska södern eller vidder och skogar i Sverige.” Magasinet Gaffa.

“Här finns en naiv känsla besläktad med Agnetha Fältskogs tidiga år och samtidigt med en solklar talang för popmelodier som fäster”, ”Jag bubblar av entusiasm, men det måste man få göra när man får rysningar av välbehag i 30-gradig hetta” Anders Sandlund, Piteå Tidning

Hemsida: http://www.hannagustavsson.se/
Instagram: https://www.instagram.com/hannagustavsson.se/?hl=en
Facebook: https://www.facebook.com/hannagustavssonofficial/

Sången på Youtube; Hela natten lyser sommaren

Kontakt
Rickard Werecki
tfn.0707178008
pr@werecki.com

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet