Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hyra ut eller hyra stuga i Laholm med omnejd?

Nu på sommaren är det många som hyr ut sin stuga och många som är ute efter att hyra en stuga. Många har redan bokat stuga via någon av de hundratals stugsajterna som gör sitt bästa för att konkurrera ut varandra. Det är egentligen helt otroligt vad stugor det finns i vårt avlånga land. Men många kommer ju från andra länder också för att fira några sommarveckor i en svensk stuga så det är ju väl att det verkar finnas ett närapå oändligt utbud av dem..

Foto; pixabay.com

Startade en grupp om Stuguthyrning i Laholm för en tid sedan, “Stugor uthyres i Laholms kommun” på Facebook. Tanken är att man ska kunna tipsa varandra om lediga stugor i Laholm med omnejd ( Mellbystrand, Skummeslösvstrand, Båstad med mera.. ) Ärligt talat hade jag glömt bort gruppen så nu har väl många redan fixat en stuga för sommaren. Men slänger upp den ändå…
Har “kopplat” den lite till min ideella, lokala och privata webbplats om Laholm, LoveLaholm.se, där man helt gratis kan hyra ut sin stuga via; https://lovelaholm.se/lagg-till/

Så välkomna att lägga till er stuga för uthyrning. Det är bara en enkel annons men det är helt gratis och den syns bra här på Laholms “hjärtligaste hemsida”…

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet