Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

iPhonebutiken, iPhone- och iPadtillbehör

Jag var på jakt efter ett bra fodral till min Iphone 7 Plus och sökte på nätet efter en butik då jag surfade in på iPhonebutiken, där man hittar du alla möjliga tillbehör till sin iPhone, iPad, Applewatch och mycket mer.

iPhonebutiken är Sveriges största återförsäljare av iPhone- och iPadtillbehör.

I samarbete med iPhonebutiken får våra besökare här på LoveLaholm.se rabatt! Den är på 10% och giltigt tills årsskiftet! Klicka på länkarna här nedan.

Skal och fodral till iPhone 7 Plus och iPhone 8 Plus
Jag var på jakt efter ett bra fodral till min Iphone 7 Plus och sökte på nätet efter en butik då jag surfade in på iPhonebutiken, där man hittar du alla möjliga tillbehör till sin iPhone, iPad, Applewatch och mycket mer. Och här fanns också skal och fodral för olika tillfällen. Vissa lämpar sig bättre än andra i vissa miljöer. I sortimentet finns hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer till iPhone 7 Plus och iPhone 8 Plus från välkända märken.

Skal och fodral till iPhone 7 och iPhone 8
Det är viktigt att skydda sin iPhone från skador. Har du inget skal på din iPhone så ökar risken för skador väldigt mycket. Det är t.ex lätt hänt att man tappar den i marken. Då en reparation av en skadad iPhone kan bli väldigt dyrt så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Dessutom är de ofta väldigt snygga och innehåller inte sällan fler funktioner som t.ex kortfack eller sedelfack.

Själv köpte jag det här plånboksfodralet,  Melkco Wallet Extra Cardslots för (iPhone 8/7 Plus) med sex fack som jag är mycket nöjd med. Finns ju även för dig som har iPhone 8/7 …

Bilden; Melkco Wallet Extra Cardslots (iPhone 8/7) och för (iPhone 8/7 Plus)

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet