Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Långtur till häst i Halland

Ellika och Mimmi och deras två hästar och Ellikas hund, har i sommar gett sig iväg för rida ut på en långritt. De har skapat en facebooksida där man kan följa deras väg och strapatser.

Kul grej. Är ju själv en gammal ryttare och hade ett eget halvblod, Garonne i nära tio år. Drömmen om att göra en långritt som Mimmi och Ellika fanns där ofta men av någon anledning blev det aldrig av.

Kan inte tänka mig ett bättre sätt att komma närma naturen, få umgås med sina kära hästar och träffa goa människor på färden som bjuder in en på fika och kanske upplåter en bit av en hage till hästarna och en sovplats för natten.
Kika in på deras facebooksida, och skicka en hälsning


Bilden ovan; Prins, med packväskor från Taur. Ellika är mycket nöjd med dem då de ligger bra på hästen.

Mimmi har samma bakväskor som Ellika, men andra fram som är anpassade för en engelsk sadel medans Ellika´s är anpassade för westernsadel. Padden, Ellika har under sadeln har en extra padd bak som är avtagbar för att skydda ryggen mot packväskorna. Även denna är köpt på Taur.

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet