Laddar

21
jun

  • 21 juni, 2018

Skogsmulle ger barnen en hinderbana i midsommarpresent

Fotograf/Källa; Cajsa Rännar

Skogsmulles hinderbana är ett naturäventyr som kan skapas oavsett hur naturen omkring dig ser ut. Ett perfekt helg- eller sommarkvällsäventyr för hela familjen.

Skogsmulle har från barnen hört talas om att det på midsommar brukar lekas massa lekar utomhus. Då kläcktes idén om att ta de lekar som Skogsmulle själv brukar ha ute i skogen och göra till en hinderbana.

Hej Kollikok! Det finns massor att göra i skogen, säger Skogsmulle. Du kan studsa, speja, spela kott-i-prick eller hoppa stubb-hoppning. Lyssna på djuren och hör om hur deras dag har varit – fåglarna har väldigt mycket att berätta så här års! Vi ses väl där ute? Det blir skoj!

Skogsmulles hinderbana finns att ladda ned här!

Om Skogsmulle
Skogsmulle är barnens vän i naturen, ända sedan 1957. Friluftsfrämjandets barnledare har med Skogsmulle visat över 2 miljoner barn ut i naturen för att upptäcka, leka och lära tillsammans.

Om Friluftsfrämjandet
Friluftsfrämjandet erbjuder Sveriges största utbud av friluftsaktiviteter och verkar för en attraktiv och hållbar friluftsmiljö. Sedan 1892 har organisationen guidat människor till små och stora äventyr. Friluftsfrämjandet vill att så många som möjligt ska upptäcka vår fantastiska natur, kunna dela glädjen med friluftslivet med andra, utvecklas utan prestationskrav och vistas i naturen under trygga former. Vi har aktiviteter för alla åldrar och årstider runt om i hela landet.

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.