Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

En sann Norgehistoria – Fast fem timmar i utedass!

Läste i Hallandsposten för några dagar sedan om en Norrman, en stugägare i Norska Notodden, som suttit fast fem timmar i sitt utedass. Det var visst när han hade krupit ner i hålet i stolen för att fixa något på botten som han blev kvar där. Men det var ju tur i oturen att han inte satt fast i fem dagar!

Norskt utedass? Foto; Pixabay.com

Jag menar, vad ska man hitta på nere på botten av ett utedass i värsta värmeböljan? Han hade ju ingen lektyr med sig, ingen fika (hur man nu skulle vilja fika på denna plats?) och ingen mobil om jag förstått det rätt. Nu luktade det ju inte så mycket eftersom det var ett nybyggt utedass så ingen hade väl hunnit uträtta sina behov i tunnan ännu. Det enda positiva med historien är väl att han inte hade behövt vara rädd för att “bli nödig”.


Ett utedass med vattenspolning?? Foto; Pixabay.com

Själv minns jag mig mina barndoms dagar då jag och min lilla mor bodde i vad man idag väl skulle kalla för en rivningskåk med utedass på gården. Det var ingen höjdare. Man delade skithus med fyra stycken i värsta fall och det var svinkallt på vintern. Så kallt så man skyndade sig att göra vad man behövde för man ville ju inte frysa fast vid stolskyddet.. Som tur är kom jag själv aldrig på den tanken att jag skulle krypa ner i ett av hålen. Tur det, bara tanken på att man skulle fastna i den odören i flera timmar ger mig kalla rysningar mitt i värmeböljan!

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet