Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Guldkväll 2018 – dags att nominera!

Hösten är på ingång om någon månad och med det närmar vi oss Guldkvällen, det lokala näringslivets egen hyllningskväll för goda insatser. Inför kvällen har du möjlighet att nominera företag och företagare som du tycker har gjort något utöver det vanliga under 2017.

Nu inleds jakten på duktiga företagare och årets profil

Jakten på kandidater att nominera till Guldkvällens olika priser är åter igång. Offensiva Laholms jurygrupper välkomnar förslag från allmänheten.

För att hitta kandidater till de olika kategorier av vinnare som utses vid Guldvällen den 19 oktober är nu det så kallade nomineringsfönstret öppet.  Uppgiften är att ta fram duktiga entreprenörer och företagare som gjort något extra under 2017.

Nomineringstiden pågår till och med den 15 augusti. Detta gäller alla kategorier och via hemsidan guldkvallen.se är det fritt fram att nominera. De som bidrar med nomineringsförslag är dessutom med i utlottning av ett pris.

Liksom förra året kommer kategorin Årets Profil röstas fram av allmänheten, men inledningsvis gäller det att även för denna kategori samla in förslag på lämpliga kandidater. Röstningen på Årets Profil kommer sedan genomföras från slutet av augusti och tre veckor framåt. Vinnaren avslöjas först på Guldkvällen.

Fakta:
Kategorierna som utses är Årets Nykomling, Årets Entreprenör, Årets Hållbara Företag, Årets Landsbygdsföretagare, Årets Företag, Årets Profil.
Årets Guldkväll hålls på Strandhotellet i Mellbystrand fredagen den 19 oktober.

När är det  dags?
Guldkvällen 19/10 2018 kl 17.30 på Strandhotellet i Mellbystrand

Tag chansen och nominera din/dina favoriter inom följande kategorier:
Årets Nykomling
Årets Kvinnliga Entreprenör
Årets Hållbara Företag
Årets Landsbygdsföretagare
Årets Profil
Årets Företag

 

Tidigare vinnare av priset, Årets Kvinnliga Entreprenör är:
2015 Jessica Svensson, Smycket Ur & Guld

Motivering
”Årets Kvinnliga Entreprenör fick förtroendet och förfrågan att ta över ett befintligt företag som hon nu haft modet att driva och utveckla under några år. Jessica Svensson, har med både hjärta och hjärna utvecklat Smycket UR & Guld till ett företag där service går hand i hand med ett brett utbud. Idag är det inte bara Laholmare som är kunder, utan även Ängelholmare och Halmstadsbor har hittat denna ”juvel” mitt i hjärtat av Laholm. Förutom sin egen butik tar hon fasta på tesen att tillsammans är vi starka och tipsar gärna kunderna om övrigt utbud i vår lilla stad, som den sanna Laholms ambassadör hon är. Trots få lediga dagar har också konstnärskapet fått blomma, vilket i sin tur lett till ännu bättre försäljningssiffror! En sak är säker – i detta företag finns många vackra ting att smycka sig själv och sitt hem med! ”.

 

Jessica återfinns även här på LoveLaholm.se med sin butik som du hittar här!  Hon har med sin butik varit med nästan ända sedan LoveLaholm.se lanserades den sjätte juni 2014 och hon är idag vår ”Referens utåt” vilket vi är väldigt glada för!


Jessica Svensson, firas i samband med öppnandet av hennes butik Smycket Ur & Guld

Besök gärna LoveLaholm.se´s systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet