Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hotel Tylösand utsett till norra Europas bästa hotell för spa och konferens

Hotel Tylösand har ännu en gång utsetts till norra Europas bästa hotell inom kategorin ”Luxury Business Hotel Spa” när den internationella branschtävlingen World Luxury Spa Awards avgjordes på Nordirland.

World Luxury Spa Awards är en global branschorganisation som varje år utser den internationella spabranschens bästa aktörer inom 32 olika kategorier. Vinnarna utses av gästerna och räknas som en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett spahotell kan få.

I prismotiveringen betonas Hotel Tylösands kontinuerliga arbete med att förnya och förbättra sitt erbjudande, något som inte minst framstod klart i samband med den genomgripande ombyggnaden som färdigställdes 2016. The Spa hade redan innan dess gett Hotel Tylösand ett starkt internationellt rykte som nytänkande och branschledande – och med nya The Spa introducerades ett helt nytt spatänkande i branschen.

– “Vi hade vunnit ett flertal priser för The Spa, men ville vidare in i framtiden med en uppdaterad syn på hur ett modernt spa ska möta sina gäster – en plats där avslappning och njutning kombinerades med musik, nöjen och energi. Vi kallade det ett ”socialt spa” med noga utvald musik, filmvisning i poolen och mycket mer som gick lite på tvärs med den traditionella synen på spa”, berättar Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.

– “Det var en ganska djärv satsning, men responsen från gästerna har varit överväldigande positiv och för oss är det en bekräftelse på hur viktigt det är att aldrig stanna upp. Det är i de ständiga förbättringarna och lusten att gå vidare som framgångarna finns”, säger en mycket nöjd Elisabeth Haglund.

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand, som sedan dess har skapat ett av västkustens mest unika upplevelsecenter där modernt hotellboende kompletteras med ett flertal innovativa och högklassiga restauranger, ett branschledande spa, en prisbelönt konferensanläggning, Sveriges största konstgalleri med inriktning på modern fotokonst och ett pulserande nöjesliv.

Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.


Foto/Källa; Pamela.se

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet