Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Missa inte Pettsson & Findus!

När våra barn var små var Pettson & Findus-böckerna några av de som var populärast och man kunde läsa dem om och om igen och det veta katten hur många gånger vi såg dem på film. Tyvärr fick vi aldrig tillfälle att se dem i ”verkliga livet” ….

Men nu har alla barn (och deras föräldrar) chansen att se dem i Ängelholm i sommar! Så skynda nu att boka biljetterna för detta är något dina ungar inte vill missa för katten!

Läs mer här om evenemanget! 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet