Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Varm och svettig? Kanske kan detta restips svalka dig lite!

Skulle bara vilja dela det här restipset mitt upp i sommarhettan. Tänk om man kunde sitta högt uppe på en snötäckt bergstopp, långt från denna svettiga och torra sommar. Och se ner över fjället och dalen därnere, helt täckt av den finaste pudersnö!

En har väl aldrig längtat så mycket efter snö och sköna kalla dagar som i dessa dagar med en historisk torka och värmebölja som bokstavligt talat tar död på folk. Well, det är ju en dröm som kan gå i uppfyllelse. Tyvärr inte nu i sommar utan man får vänta till början på nästa år. På min andra hemsida, HittaUpplevelse.se la jag precis upp om att “Xtravel presenterar Skidsäsongen 2019“! De här skidresorna brukar gå åt som smör i solen så passa på att boka nu!

Du kan läsa mer om resan, ja, eller resorna, det finns mycket att välja på för de som älskar skidåkning utför i pudersnö, här på hU!

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet