Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Har du en baby?

Nu kör Missionshuset igång med barnsång/babyrytmik i igen!  Man träffas 8 gånger under hösten, torsdagar jämna veckor ….

Häng med på barnsång/babyrytmik! Var med och  sjung och spelar en stund med barnen och sedan fika lite gott tillsammans.

Läs mer här! 

Laholms Församlingsgemenskap tillhör trossamfundet Svenska Alliansmissionen. Församlingen startade 1994 med en liten grupp hängivna pionjärer. Genom åren har många besökt oss och funnit en trygg plats för att växa i sin tro. Församlingen består idag av omkring 60 medlemmar, men långt fler barn och vuxna är en naturlig del av gemenskapen på olika sätt och i olika former: scouter, tonår, söndagsskola, konfirmation, gudstjänster, gospelkör mm.

 

 

 

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet