Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Gillar du att fotografera? Bli medlem i en fotogrupp!

Fotografering är ett av mina intressen. Naturen ett annat. Går bra att förena båda. För dig som vill kika lite på andras bilder får jag kanske rekommendera mina båda fotogrupper på Facebook?

“Pojken i fönstret” – Foto, Carl Stridsberg, LoveLaholm.se

Jag startade upp gruppen, Dagens Sverigebild, för något år sedan, tätt följd av Foto i Fokus. Tillsammans har de idag över 2400 medlemmar. Har också ett par som hjälper mig med det administrativa i varje grupp. De är riktiga eldsjälar och gör ett jättebra jobb med grupperna.  Ett av alla teman därinne i gruppen var “Fönster & Dimma” och ett av mina fönster blev utsedd till etta, bland några andra.. Det var en bild jag tog samma år som LoveLaholm.se lanserades, 2014 på “Laholms Modeshow”. Jag såg att det satt en liten pojke i fönstret och kikade ner.

Välkomna in och kika och bli gärna medlemmar i grupperna.

Adresserna är; 
Dagens Sverigebild; https://www.facebook.com/groups/dagenssverigebild/

Foto i Fokus; https://www.facebook.com/groups/fotoifokus/

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer1

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet