Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Honungsbin – här finns framtidens antibiotika!

Arrangeras av Halmstads Naturskyddsförening i samarbete med Studiefrämjandet Halland.

Foto/Källa; Pixabay.com

Den 18 oktober klockan 18.00 i Klarasalen, Stadsbiblioteket i Halmstad. Tobias Olofsson, forskare vid medicinska fakulteten på Lunds Universitet, föreläser om en stor samling av nyttiga mjölksyrabakterier som bara finns i honungsbin. En gömd och helt okänd skatt som kan bli framtidens antibiotika. En mycket intressant och lärorik kväll utlovas!

Inträde kostar 100 kr och föranmälan sker via Studiefrämjandets hemsida här!


Foto/Källa; Pixabay.com

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet