Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Sökes – Livsöden och historier som berör!

Sökes – Människor över 75 år med intressanta historier och livsöden. Vill du berätta om insikterna i ditt liv eller känner du någon med en historia som inte får försvinna?

Foto/Källa; Innan Det Är För Sent

”Varför lyssnar inte fler på de som faktiskt har levt ett helt liv”?

Till bokprojektet ”Innan det är för sent” som de båda initiativtagarna, Christine och Jessica, står bakom,  söker de historier och livsöden som berör. Tanken är att vanliga människor, över 75 år, ska få chansen att berätta om sitt liv och vad som egentligen har varit viktigt – på riktigt. Insikterna och historierna som måste få berättas, innan det är för sent. Syftet med boken är att inte låta intressanta livsöden falla i glömska och att vi som är lite yngre ska lära oss av de som levt längre. Christine och Jessica vill också stärka statusen för våra äldre medmänniskor.

Vi behöver tips! Skriv några rader om dig själv eller någon som du känner på tips@innandetarforsent.com

Det går också bra att ringa på: 072-727 29 95 eller 0702-32 77 89.

Praktisk info:
– Alla intervjuer kommer att filmas, fotograferas och delvis publiceras på sociala medier. Tanken är att de flesta berättelserna ska samlas i tryckt bokform. Alla intervjuade får läsa förslag på texter och inga berättelser publiceras utan godkännande.
– En del av överskottet från bokens intäkter kommer att gå till organisationer som hjälper och stöttar våra äldre medborgare.


De båda initiativtagarna till bokprojektet, Christine och Jessica

Kontakt
Christine och Jessica
0702-32 77 89
072-72 72 995

Följ oss!
facebook.com/innandetarforsent1
Instagram: @innandetarforsent

Läs mer på deras hemsida; Innandetarforsent.com

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet