Laddar

1
okt

  • 1 oktober, 2018

STORT GRATTIS, Smyckets Ur & Guld på femårsdagen!

Jessica Svensson, ägarinnan till butiken vid Stortorget, strax till vänster om Torghallen, har varit med oss på LoveLaholm.se nästan ända från starten. Vi lanserade ju LoveLaholm den sjätte juni 2014 och har idag funnits på nätet i mer än fyra år. Smyckets Ur & Guld, är vår referensbutik och alla företag som vill är välkomna att synas helt utan kostnad på Lovelaholm.se.
Ni lägger enkelt till ert företag här

Är ni en restaurang lägger ni först till ert företag och sedan kopplar ni er veckomeny till vår ”Dagens Lunch” där nu 12 restauranger medverkar…

Smyckets Ur & Guld, hittar du här på LoveLaholm.se och de finns förstås även på Facebook.

 

Jessica, med medarbetare har nu fyllt sin populära lilla butik med massor av härliga höstnyheter!!

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.