Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Dolly Style – Sveriges mest populära tjejgrupp!

Sveriges mest populära tjejgrupp är tillbaka! I höstas 2018 åkte Molly, Holly och Polly ut på en färgsprakande turné i kärlekens tecken: En L-O-V-E Tour!

Foto/Källa; DollyStyleés Facebooksida

Efter en lång tid i studion var Molly, Holly och Polly redo att träffa fansen igen. Missade ni dem när trion kom till Halmstads Teater den 11 november? Trist, men chansen kommer kanske tillbaka igen… Att Dolly Style är Sveriges mest unika popakt går inte att sticka under stol med. Sedan debuten med ”Hello Hi” i Melodifestivalen har de byggt upp en trogen fanskara av så kallade ”Dollys”. Förra turnén blev en utsåld succé och nu var Molly, Holly och Polly redo att göra det igen. Det blev den bästa turnén någonsin.

Med en ny Holly, ett gäng helt nya låtar och en helt ny produktion kom detta att bli en show utan dess like. En energikick á lá Dolly Style! Kanske får vi se dem igen. Hoppas….

 

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet